WIDM 2016

We zijn weer voorbereidingen aan het treffen voor een wie-is-de-mol-weekend. Met deze vooraankondiging willen we je de kans geven er tijdig bij te zijn.
Wanneer?

Het komende weekend staat gepland van 30 september t/m 2 oktober 2016.

Hoe laat je op vrijdag beschikbaar moet zijn en hoe laat je zondag weer thuis bent, hangt af van je vertrekplaats. Als je je inschrijft, moet je de mogelijkheid hebben om alle drie de dagen geheel vrij te houden. Of je de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld op vrijdag ochtend nog te werken, horen deelnemers pas enkele weken van tevoren.

Inschrijven…

Inschrijven voor deze editie kan van vanaf heden tot vrijdag 22 april 2016. Inschrijven kan door een mail te sturen naar widm@stichtingaugustus.nl
Zet in de mail je personalia, een korte motivatie waarom juist jij op het WIDM-weekend niet mag ontbreken en eventuele bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden bij je inschrijving.
Uiterlijk 1 mei 2016 laten we aan alle belangstellenden weten of ze wel of niet meegaan.

De groep
Er gaan deze editie maximaal 12 deelnemers mee. We streven zoals altijd naar een goede mix van nieuwkomers en oude bekenden.

Kosten
EUR 154 (exclusief reiskosten)

En verder…
Je kunt er op rekenen dat de vertrouwde WIDM-elementen (spellen, testen, jokers, en een mol) aanwezig zullen zijn, en dat we net als vorige edities weer een intrigerend rode-draad mysterie of spel zullen verzorgen. Het wordt dus weer een heel leuk, gezellig, spannend, speels, ingewikkeld, uitdagend, verdachtmakend, intrigerend, vermoeiend, intensief en actief weekend.

We hopen dat we iedereen die daar zin in heeft op dit (of een volgend weekend) weer welkom mogen heten.

Groetjes

Mark, Mel, Frank & Elke

 

2 gedachtes over “WIDM 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s