Over

Stichting Theatergroep Augustus maakt (muziek)theatervoorstellingen in de regio Arnhem & Nijmegen. Daarnaast organiseren we diverse andere activiteiten, zoals zangoptredens, workshops, ‘Wie is de Mol?’-weekenden en moordmysteries.

Augustus komt voort uit de homo-beweging in Nijmegen. In de praktijk zijn we een open/gemengd gezelschap, en in onze stukken en activiteiten kan je altijd wel een roze signatuur ontdekken.

Het bestuur

Het dagelijks bestuur bestaat uit

Mark Kuilder-Langendoen (voorzitter),
Frank Rieter-Lambers (secretaris)
Mel Lambers-Rieter (Penningmeester).

In de verschillende theaterproducties hebben we met verschillende mensen samengewerkt.
Voor al onze activiteiten maken wij gebruik van ons uitgebreid netwerk in verschillende takken van sport. Een aantal mensen met wie we in het verleden met plezier hebben samengewerkt zijn:

Wieke de Keyzer
Marjolein Berkvens (zangdocente)
Brigitte Bloemenkamp (training, spel en coaching) http://www.bloemenkamp.org
Elke Jansen (muziek&tekst) http://www.elkejansen.nl

3 gedachtes over “Over

    1. We hebben even pauze – en mede door corona is die wat langer geworden. We hebben geen concrete projecten gepland, maar hebben ons ook niet opgeheven.

      1. Beste Frank,

        Fijn te horen dat jullie er nog zijn. Zelf ben ik een 55 jarige man en op zoek naar een amateur gezelschap waar ik me bij aan wil sluiten. Is daar ruimte voor bij jullie? Zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk? Ik hoor graag van je of daar alweer ruimte voor is bij jullie?

        Hartelijke groet, Ron van den Acker

        >

Reacties zijn gesloten.