Live at Herrerapark

Bijna de planken op! Een nieuw verhaal! Een nieuwe samenstelling! Theatergroep Augustus speelt eind mei 2018 het stuk “Live at Herrerapark”.

Poster Live at Herrerapark

Spelers: Anne Marijke Herni, Eline Smits, Hannemarieke Geurts, Ingrid Mejan, Jacomijn Bij de Vaate, Joost Willemen, Koen Loose, Marc Nieuwland, Mark Kuilder, Marloes Muijderman, Milou Huisman, Monique Aarntzen, Monique Brakkee, Sjoukje Later, Wieke Keyzer

Regie: Wieke Keyzer en Mark Kuilder

Schrijver: Frank Rieter

Het verhaal In het muziektheaterstuk ‘Live at Herrerapark’ laat Theatergroep Augustus de voorbereidingen zien van een benefiet dat georganiseerd wordt voor weeskinderen uit het toekomstige Zuid-Amerika. Societydames Chantal en Cécile zijn de aanjagers en lijken er een geslaagde avond van te willen maken. Ook aanstormend politicus Victor, spindokter Maxime, de upcoming country en western band ‘Live Ambitions’ en ander artiesten hebben zo hun belangen bij het al dan niet slagen van het benefiet. De organisatie gaat niet zonder slag of stoot en een groot familiegeheim zorgt ervoor dat het slagen van het benefiet in het gedrang komt. Hoe zijn de onderlinge verhoudingen? Voor wie zal het benefietoptreden een succes worden? Je ziet het allemaal in ‘Live at Herrerapark’. Een intrigerend muziektheaterstuk met ontroerend spel, omlijst door prachtige samenzang.

Kaartjes kopen
zaterdag 19 mei, 20:30 uur, Steigerzaal, de Lindenberg, Nijmegen
vrijdag 25 mei, 20:30 uur, Theater de Leeuw, Arnhem
zondag 27 mei, 15:00 uur, Theater de Leeuw, Arnhem

IMG_1271